Avainsana: Kaukolämpö

Kauran kuoresta kaukolämpöä ja höyryenergiaa Utajärvellä

Vapo rakentaa Utajärvelle kauran kuorta polttoaineena käyttävän lämpölaitoksen, joka tuottaa kunnan kaukolämmön sekä Kinnusen Myllyn rehutehtaan ja kauramyllyn tarvitseman höyryn.

/ 13.6.2018

Enää murto-osa yhdyskuntajätteestä kaatopaikalle

Vuonna 2016 kotitalouksien ja palveluiden tuottamasta yhdyskuntajätteestä vain noin kolme prosenttia sijoitettiin kaatopaikalle, selviää tuoreesta tilastosta. Jätteitä hyödynnetään muun muassa kaukolämmön tuotannossa.

/ 27.3.2018

Lähes kolme miljoonaa suomalaista asuu kaukolämmitetyssä asunnossa

Kaukolämmön suosio Suomen yleisimpänä lämmitysmuotona kasvaa jatkuvasti.

/ 27.3.2018

Kaukolämpöä myös pieniin yhdyskuntiin

Neovan markkinointi­päällikkö Fredrik Borg Dunge vie kaukolämpöä ruotsalaiskuntiin.

/ 16.12.2017

Polttopisteessä | Ruukki hengittää historiaa

Suomen vanhin toiminnassa oleva valimo on nähnyt sodat ja lamat. Högforsin ruukki Karkkilassa houkuttelee nyt historialliseen miljööseen uusia asukkaita.

/ 16.12.2017

Parempaa asiakaskokemusta digitaalisilla palveluilla

Vapo-konsernin liikevoitto tilikauden toiselta vuosikolmannekselta nousi hieman edellisvuotta suuremmaksi. Vertailukelpoinen liikevaihto oli 130,5 miljoonaa, mikä on lähes 8 miljoonaa enemmän kuin vertailukaudella.

/ 23.4.2017

Trendi | Akun täydeltä lämpöä

Vapon uusi kaukolämpöakku helpottaa sähköntuotannon optimointia, parantaa kaukolämmön jakelun varmuutta ja auttaa vähentämään öljynkulutusta.

/ 8.12.2016

Kaukolämmön hinta laskee Mynämäellä

Mynämäelle valmistui lokakuussa uusi lämpölaitos, jonka ansiosta alueen kaukolämpö on entistä puhtaampaa, ympäristöystävällisempää ja taloudellisempaa.

/ 7.12.2016

Välähdys | Uusi työkalu isännöitsijöille

Vapon uusi kaukolämmön asiakasportaali on Vapon kaukolämmöllä lämpiävien kiinteistöjen isännöitsijöille, taloyhtiöiden hallituksille, omistajille ja asukkaille suunnattu palvelu, joka helpottaa muun muassa kaukolämmön kulutuksen seurantaa ja budjetointia.

/ 7.12.2016

Tapaus | Kaukolämpöasiakkaille pian uusi nettipalvelu

Vapo julkaisee syksyn aikana asiakkailleen nettipalvelun, jonka avulla esimerkiksi taloyhtiöt voivat seurata kaukolämmön kulutusta ja kustannuksia.

/ 28.9.2016

Vapo rakentaa Luodon kuntaan kaukolämpöverkon ja -laitoksen

Vapo on allekirjoittanut Luodon kunnan kanssa pitkäaikaisen sopimuksen lämpölaitoksen ja kaukolämpöverkon rakentamisesta kuntaan. Kaukolämpöverkon pitäisi olla valmis marraskuun alussa, ja uuden lämpölaitoksen on tarkoitus valmistua ensi keväänä. Vapon tarjous oli tarjouskilpailun edullisin kokonaisuus, joka täytti myös kaikki kilpailun vaatimukset. Projektin...

/ 28.9.2016

Outokummun Energian lämpöliiketoiminta Vapolle

Vapo on tehnyt ostotarjouksen Outokummun Energia Oy:n lämpöliiketoiminnasta. Myyjänä on Outokummun kaupunki. Outokummun Energian lämmönmyynti on noin 50 GWh ja liikevaihto noin 3,7miljoonaa euroa vuodessa. Vapo Oy:n Lämpö ja sähkö –liiketoiminta-alueen johtaja Markus Hassisen mukaan hankittava lämpöliiketoiminta soveltuu erinomaisesti Vapon...

/ 26.6.2016