Helsingin Kaivopuistossa järjestetään 21.–22.5.2017 ennennäkemättömän suuri hevosalan tapahtuma, jossa myös Vapo on yhteistyökumppanina esillä. Tapahtumaan on vapaa pääsy, ja Kaivopuistoon odotetaan toukokuisena viikonloppuna jopa 25 000 vierasta.

– Vapoa ei pääkaupunkiseudulla kovin hyvin tunneta, ja tämän kokoluokan tapahtuma on hyvä tilaisuus kertoa ihmisille, keitä me oikein olemme ja mitä teemme, kertoo myyntijohtaja Ari Huunonen.

Vapon osastolla on esillä kaikki Vapon kuluttajatuotteet eli kuiviketurpeet ja pelletit.

Huunonen arvelee, että kävijöiden joukossa on hevosalan ihmisten lisäksi varmasti myös paljon helsinkiläisiä mökin- ja maanomistajia, jotka eivät tunne Vapon toimintaa ja tuotteita. Monilla saattaa kuitenkin olla pellettilämmitys tai maata turvesoiden lähettyvillä.

Rotuesittelyjen, lajinäytösten ja perinteisten talutusratsastuksen ja kärryajelujen lisäksi tapahtumassa järjestetään ainutlaatuiset, julkkisten ohjastamat cityravit radalla, joka kulkee läpi Ullanlinnan. Tapahtumassa pääsee myös harjaamaan ja halailemaan hevosia sekä ottamaan selfien suomenhevosen kanssa.

Tapahtuman järjestävät Suomen Ratsastajainliitto ry, Suomen raviurheilun ja hevoskasvatuksen keskusjärjestö Suomen Hippos ry ja Hevosalan osaamiskeskus Hippolis.

Katso tarkempi ohjelma osoitteesta http://hevosetkaivarissa.fi/ohjelma.

Kirjoittaja: polte

Numero: 1/2017