Kuituratkaisuja teollisuudelle toimittavan Vapo Fibersin polku vuoden 2016 Kasvu Open sparrauskilpailussa johti aina finaaliin saakka. Voittoa ei 79 yrityksen finaalissa tullut, mutta tärkeintä olikin kasvuyrittäjyysohjelman tarjoama hyöty. Kasvu Karnevaali -finaali järjestettiin Jyväskylässä lokakuun lopussa.

– Uusi ja ulkopuolinen näkemys on ollut meille hyväksi. Keskusteluissa tuli esiin yllättäviä kysymyksiä. Ulkopuolisten näkemysten lisäksi olemme saaneet arvokkaita kontakteja, Vapo Venturesin liiketoimintajohtaja Mia Suominen arvioi.

Myös koko prosessin aikana saatu palaute on ollut rohkaisevaa. Vapo Fibersin valitsemista finaaliin perusteltiin sillä, että kyseessä on ”hyvä tarina, suuri potentiaali, uskottava tiimi ja riittävät resurssit”.

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparrauskilpailu. Osallistujayritykset pääsevät testaamaan siinä ideoitaan ja vauhdittamaan kasvuaan yhdessä omien alojensa parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Vuonna 2016 Kasvu Openiin osallistui 349 kasvuyritystä.

Kirjoittaja: polte

Numero: 4/2016