Onko toiveissasi hankkia lisää metsää, peltoa tai vaikka omaa metsästysmaata? Nyt kannattaa toimia, sillä Vapo lisäsi heinäkuussa uusia maa-alueita myyntiin eri puolilta Suomea. Myyntiin tulleet kohteet ovat pääosin metsätalousmaata, mutta myytävänä on myös esimerkiksi metsästyskäyttöön sopivia kosteikkoja sekä pelloksi soveltuvia entisiä turvetuotantoalueita.

Käy kurkkaamassa juuri nyt myytävänä olevia kohteita osoitteessa www.vapo.fi/palstat/myyntikohteet ja kysy tarvittaessa lisätietoja alueen kiinteistöneuvottelijalta. Kohteiden myynti tapahtuu ensisijaisesti tarjousten perusteella, mutta osalla on myös hintapyyntö. Tarjoukset kohteista tehdään kirjallisesti, ja ne lähetetään postitse tai sähköpostitse alueen kiinteistöneuvottelijalle, jonka yhteystiedot löydät kohteen myynti-ilmoituksesta.

Kirjoittaja: polte

Numero: 3/2016